top of page
DSC_0179.JPG
Incheckning/utcheckning

Incheckningen är från 15.00 och fram till receptionen stänger 21.00 under högsäsongen. kommer ni senare så lägger vi ut ett nyckelkuvert med ert namn på utanför vår receptionsdörr. Kommer ni tidigare än 15.00 går det bra att parkera bilen på vår privata parkering om ni skall gå ner till parken. Om huset är städat och klart tidigare än 15.00 så får ni tillgång till huset när ni kommer.

Utcheckning är senast kl 12.00. I huset finns allt städmaterial ni behöver. vill ni köpa städning så går det bra att säga till om det på plats (priset är 450 sek). Det går även bra att låta bilen vara kvar på vår parkering även då ni checkat ut om ni ska till parken.


Utrustning i husen

Alla husen har ett fullständigt utrustat kök med spis/ugn, kylskåp, micro och kaffebryggare. På gården finns det flera grillplatser. Medtag eget grillkol eller engångsgrill. Tändvätska brukar alltid finnas.
 
Lakan och barnsäng

Lakan och handdukar går bra att hyra för 75 sek per set om man inte tar med sig egna. Täcke och kudde finns i alla husen.

Barnsäng eller en extra bädd går bra att ställa in i husen och kostar 75 sek inkl bäddset. Barnstolar går det bra att säga till om i receptionen.


Frukost

Det går bra att beställa en frukostkorg som levereras till er dörr vid åtta tiden på morgonen. Frukostkorgen innehåller Nybryggt kaffe,the, choklad, nybakat bröd från vår lokala bagare, yoghurt, juice, mjölk, ost och marmelad.

Middag

I vår restaurang serverar vi familjevänliga menyer under hela högsäsongen, vi har även fullständiga rättigheter.

Astrid Lindgrens Värld

Parken öppnar alltid kl 10.00 och stänger 17.00 under för och efter säsong och kl 18.00 under högsommaren. Det enklaste är att köpa biljetter direkt på ALVs hemsida (i år går detimnte att köpa biljetter vid entrén pga pandemin). Från Oxgården till ALV går det en gångväg som tar ca 10 minuter och det är ca 500 meter till entré. Det finns skrindor att hyra för 25 sek per dag och som passar utmärkt om man vill ta med sig picnic eller lite packning.

Affärer

Det är ca 1200 meter in till Vimmerby torg där det finns flera restauranger, det finns en stor ICA affär med ett brett utbud som har öppet mellan 07.00 - 10.00.
bottom of page